Medicamente pentru impotenta masculina si efectele lor secundare

Dumneavoastra si persoana iubita ati avut o zi stresanta la locul de munca si este timpul sa mergeti la culcare. In timp ce va sarutati si deveniti din ce in ce mai intimi, stresul se intoarce in dormitor. Dumneavoastra sau cineva drag suferiti de impotenta masculina! Stiati ca nu sunteti singurul? Aproape 30 de milioane de barbati americani sufera de impotenta sau de o disfunctie erectila. Dintre acei 30 milioane de barbati, cea mai mare aleg sa-si trateze impotenta si fac acest lucru cu medicamente, supozitoare, implanturi, operatie, dispozitive pe baza de vacuum sau remedii naturale. Acestea sunt cateva dintre numeroasele tratamente disponibile si este important sa va educati in materie de metode de tratament. Asadar, care este tratamentul optim pentru dumneavoastra?

Medicamentatia pentru impotenta si efectele secundare

1. Medicamente
Exista numeroase medicamente care trateaza impotenta. In general, majoritatea celor administrate pentru a trata disfunctiile erectile sunt medicamente care cresc fluxul de sange catre zona genitala. Fluxul marit va permite pacientului sa mentina o erectie. Cel mai raspandit medicament oral este Sildenafil (il gasiti la furnizorii mari de tratamente pentru disfunctiile erectile) care ii permite barbatului sa mentina o erectie pentru 10-30 de minute in timpul excitatiei. Cu toate acestea, Sildenafil are o serie de efecte secundare destul de severe, care pot include: dureri de cap, imbujorare, nas care curge, dereglari stomacale si probleme cu vederea. Pe langa Sildenafil, alte medicamente utilizate pentru a trata disfunctiile erectile includ: fentolamina si vohimbina. Cateva dintre efectele secundare includ: anxietate, tremur, marirea ritmului cardiac si presiune arteriala marita.

2. Terapia de inlocuire a testosteronului
Incepand din jurul varstei de 30 de ani, productia de testosteron la barbati de obicei scade cu aproximativ 1-2% pe an. Pe langa descresterea nivelurilor de testosteron, barbatii se pot confrunta si cu urmatoarele: scaderea masei musculare, marirea cantitatii de grasime abdominala, oase subtiri, niveluri scazute de energie si un numar redus de celule sanguine rosii. Astfel, multi barbati iau testosteron sub forma de pastile, plasturi, creme locale si injectii pentru a incetini sau inversa dezvoltarea acestor caracteristici. Totusi, acestea implica si efecte secundare: inrautatirea bolilor de prostata sau cancer, disfunctii ale ficatului si risc crescut de infarct.

3. Alprostandil, supozitor
Alprostandil, un supozitor, este inserat in membru si poate avea ca rezultat o erectie. Cu toate acestea, este mult mai eficient cand este combinat cu un alt tratament, cum ar fi un dispozitiv de legare. Printre efectele secundare sunt: ameteli, o senzatie de arsura in zona genitala si, cateodata, o erectie dureroasa (priapism).

Ar putea exista si o metoda mai sigura?
Tratamentele naturale pentru impotenta nu au efecte secundare. Stiati ca mii de barbati se trateaza in mod natural fara a suferi din cauza efectelor secundare?
Impotriva impotentei ajuta adesea o mai buna circulatie in zona bazinului; leurda este un bun stimulent. Se ia o mana de frunze de leurda tocate si se toarna peste ele 1/2 l vin alb sec. Se infierbanta pana la atingerea punctului de fierbere. Apoi se lasa la macerat o saptamana si se strecoara cu grija. Se depoziteaza la intuneric si se racoreste. Se bea in fiecare seara cate 1/4 l.